Betalingsachterstand

Het is natuurlijk niet prettig wanneer u de huur niet of niet op tijd kunt betalen. Toch kan dit door bepaalde omstandigheden voorkomen. Heeft u problemen met het betalen van de huur? Of verwacht u problemen? Aarzel niet en neem tijdig contact op met onze consulenten huurincasso. Hoe eerder, hoe beter. Wij denken graag met u mee en helpen met het zoeken naar een oplossing. 
 
Een betalingsregeling
Een betalingsachterstand is een vervelende situatie. Mogelijk kunnen wij u helpen met een betalingsregeling. Neem hiervoor contact op met onze consulenten huurincasso. Hoe eerder u contact opneemt, hoe meer we voor u kunnen betekenen. Onze consulenten huurincasso kijken samen met u naar uw situatie om te beoordelen of wij een betalingsregeling aan kunnen bieden. Een betalingsregeling kunt u telefonisch en via MijnPoort6 aanvragen. 
 
Persoonlijk in gesprek
Meer informatie over een betalingsregeling of een persoonlijk gesprek? Onze consulenten huurincasso Nancy Mes en Joost Dekker staan u graag te woord. U bereikt Nancy telefonisch via 06-13562428 en Joost via 06-83772606. Als proef bieden wij u de mogelijkheid om hen ook een berichtje te sturen via Whatsapp. Wel zo makkelijk. 
 
  
Daarnaast bent u voor vrijblijvende informatie of advies welkom tijdens het gratis inloopspreekuur in de Rozenobel. Iedere donderdag tussen 8.30 en 11.30 uur aan het Dukatenplein 2. 
 
Handige websites

Inloopspreekuur

Inloopspreekuur

Wekelijks bent u welkom tijdens het spreekuur in de Rozenobel.

Wekelijks spreekuur in de Rozenobel