Problemen met betalen huur

Soms kan het gebeuren dat u de huur niet op tijd kunt betalen. Neem in dat geval snel contact op met onze medewerkers van de huurincasso. Wij helpen u graag om een oplossing te vinden. Misschien kunnen wij een afspraak met u maken over het betalen van de huur. Hoe eerder u contact met ons opneemt, hoe meer we voor u kunnen betekenen. Onze consulenten huurincasso kijken samen met u naar uw situatie om te beoordelen of we een afspraak kunnen maken. Een regeling voor het betalen van de huur kunt u telefonisch en via MijnPoort6 aanvragen. 
 
Persoonlijk in gesprek
Meer informatie over het betalen van de huur of een persoonlijk gesprek? Onze medewerkers Nancy Mes en Joost Dekker gaan graag met u in gesprek. U bereikt Nancy telefonisch via 06-13562428 en Joost via 06-83772606. U kunt hen ook een berichtje sturen via Whatsapp. Wel zo makkelijk. 
 
  

Daarnaast bent u voor vrijblijvende informatie of advies ook van harte welkom tijdens het gratis spreekuur in de Rozenobel in de Haarwijk. Iedere donderdag tussen 08.30 en 11.30 uur. U kunt tijdens dit spreekuur gewoon binnenlopen. Het adres is Dukatenplein 2. 
 
Handige websites

Inloopspreekuur

Inloopspreekuur

Wekelijks bent u welkom tijdens het spreekuur in de Rozenobel.

Wekelijks spreekuur in de Rozenobel