Vervangen keuken, badkamer en toilet

De keuken, badkamer en het toilet zijn voor veel huurders belangrijke ruimtes in een woning. Het vervangen van keukens, badkamers en toiletten gebeurt op twee manieren.
 
• Individueel
• In meerdere woningen tegelijk 
 
Per woning vervangen
Als het keukenblok of aanrechtblad kapot is of de tegeltjes in uw badkamer of toilet zijn gescheurd, dan kunt u de servicelijn van Poort6 bellen. Wij komen dan bij u langs om te kijken hoe we dit kunnen repareren. Is dit met een kleine reparatie niet op te lossen, dan vervangen we de keuken, badkamer het toilet en/of het tegelwerk in zijn geheel. We letten er daarbij wel op of  u netjes met de keuken, badkamer en toilet bent omgegaan.   
 
In meerdere woningen tegelijk vervangen
Daarnaast vervangen we ieder jaar ook keukens, badkamers en toiletten in een hele straat of gebouw. Keukens vervangen wij standaard na 24 jaar en badkamers na 36 jaar, maar soms is dit eerder nodig. Als de technische staat van meerdere keukens, badkamers en/of toiletten in dezelfde straat of hetzelfde gebouw niet goed genoeg meer is, kunnen we ervoor kiezen om deze eerder te vervangen. Aan het begin van ieder jaar kunt u op onze website in de onderhoudsplanning zien welke woningen dat jaar aan de beurt zijn.
 
Zelf een nieuwe keuken of badkamer plaatsen
U kunt er ook voor kiezen om zelf een nieuwe keuken of badkamer te plaatsen. Wij adviseren u wel om dit bij ons te melden zodat u weet of u recht heeft op een vergoeding op het moment dat u gaat verhuizen. Voor het plaatsen van een extra kastje of langer aanrechtblad hoeft u geen toestemming te vragen. Dit mag gewoon..