Per direct te huur

Wij hebben regelmatig woningen per direct te huur. Er geldt dan geen wachttijd, u kunt er zo intrekken! Heeft een van deze woningen uw belangstelling gewekt? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging. U vindt deze woningen ook terug op www.woongaard.com waar ook de rest van ons actuele aanbod te zien is. 

Wonen in de Piazzaflat, iets voor u?

Wonen in de Piazzaflat, iets voor u?

In de Pizzaflat in Gorinchem hebben wij regelmatig appartementen te huur. Dit zijn vooral 2-kamerwoningen met 1 slaapkamer, maar soms ook 1-, of 3-kamerwoningen. De appartementen over een afsluitbare serre, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van het uitzicht en het zonnetje. Op loopafstand van de Piazzaflat ligt het Piazzacentrum waar u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht kunt. In de Piazzaflat is ook een huismeester aanwezig die het aanspreekpunt voor bewoners is. In de recreatiezaal vinden regelmatig gezellige lunches en koffieochtenden plaats, allemaal geheel vrijblijvend.

De appartementen in de Piazzaflat worden aangeboden via Woongaard, deels in de sociale sector, deels in de vrije sector. Voor de sociale huurwoningen heeft u een inschrijving bij Woongaard nodig. Op vrije sector huurwoningen kunt u reageren zonder inschrijving.

Woningtype: Gerenoveerd
Aantal slaapkamers: 1 tot 3

Huurprijs: €
Bekijk woning