Onze woningen

 Binnenstad
In de gezellige Binnenstad van Gorinchem hebben wij vooral appartementen en een klein aantal eengezinswoningen. 


 Lingewijk
De Lingewijk is -na de binnenstad- de oudste wijk van Gorinchem.  De afgelopen jaren hebben we in deze wijk veel woningen opgeknapt en nieuw gebouwd. Wij hebben hier oudere eengezinswoningen en nieuwbouwwoningen. De appartementen liggen vooral langs de hoofdweg door de wijk.

 

 Haarwijk:
In de Haarwijk vindt u vooral eengezinswoningen. De bouwjaren van de woningen liggen ongeveer tussen 1950 en 2000. Aan de rand van de wijk, richting de A15, staan wat grotere gebouwen met portiekflats. 

 


 
Gildenwijk
In de Gildenwijk vindt u vooral appartementen. Bijvoorbeeld in de Weverstraat, Voermanstraat en de Intervamflats tussen de snelweg en het stadspark. Poort6 heeft in de Gildenwijk ook portiekflats, zoals in de omgeving van het Piazzacenter. De eengezinswoningen in deze wijk liggen vooral in de omgeving van de Gildenweg.

 

 

 Gorinchem Oost
In Gorinchem-Oost (Wijdschild, Laag-Dalem en Hoog-Dalem) staan vooral eengezinswoningen. De woningen van Poort6 staan verspreid door de wijk. Ook hebben we in deze wijk seniorenwoningen met een tuin. In de appartementengebouwen in Gorinchem-Oost (aan de Anna-Blamanstraat, de Sprokkelenburg en de Willem Elschotstraat/Willem Kloosstraat) wonen vooral ouderen.

 

 

Dalem
Dalem is een dorp waar Poort6 nog enkele eengezinswoningen en enkele seniorenwoningen heeft. Binnenkort starten we hier ook met een klein nieuwbouwproject. 

 

 

 


De woningen van Poort6 die op dit moment te huur of te koop zijn, vindt u op www.woongaard.com