Onderhoud & renovatie

Onderhoud Valkenierweg/Kennelweg

Onderhoud Valkenierweg/Kennelweg

Hoe betrek je bewoners nu echt bij een onderhoudsproject of leefbaarheid? Bij de 126 portiekwoningen aan de Valkeniersweg/Kennelweg kozen we voor een nieuwe aanpak. Met een hapje en een drankje stonden we vorig jaar vijf avonden op de stoep voor de woningen om met de bewoners in gesprek te gaan. Als mensen niet kwamen, belden we persoonlijk bij de bewoners aan en zijn we in gesprek gegaan. Bewoners waardeerden het zeer dat we de moeite namen om naar hen toe te komen en persoonlijk te spreken.
Wijk: Haarwijk
Start uitvoering: in uitvoering
Bekijk project
Onderhoud Schelluinsevliet

Onderhoud Schelluinsevliet

Aan de Schelluinsevliet verhuurt Poort6 40 appartementen met in de plint een aantal bedrijfsruimtes. Al een aantal jaren is Poort6 in overleg met de bewoners. Eén van de terugkerende agendapunten is het comfort in de woningen. Dit was reden om hier verder onderzoek naar te doen. De conclusie is dat we de woningen beter gaan isoleren, waarbij we de woningen op willen waarderen van label G naar C. Daarnaast willen we de buitenzijde van het gebouw aantrekkelijker maken en de bedrijfsruimtes geschikt maken voor kleine ondernemers en hobbyisten. De bewoners worden nauw betrokken bij de werkzaamheden.
Wijk: Gildenwijk
Start uitvoering: voorjaar 2018
Bekijk project
Renovatie/groot onderhoud Kremlin I

Renovatie/groot onderhoud Kremlin I

In dit complex in de omgeving van de Colvenierstraat hebben we groot onderhoud uitgevoerd. In de tweede fase vinden nog gevelwerkzaamheden plaats en worden in overleg met de bewoners de binnentuinen opgeknapt.
Wijk: Haarwijk
Start uitvoering: fase 1 opgeleverd
Bekijk project
pagina 1 van 1