Veelgestelde vragen

MijnPoort6

Ik krijg de melding dat mijn e-mail uniek moet zijn. Waarom?

Als u de melding krijgt dat uw e-mailadres uniek moet zijn, heeft u zich waarschijnlijk al een keer geregistreerd via Mijn Poort6. Als u uw wachtwoord nog weet, kunt u gewoon inloggen via het inlogscherm of door te klikken op Mijn Poort6 en dan in inloggen. Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u klikken op wachtwoord vergeten. U voert dan hier uw e-mailadres in.