Bent u tevreden over uw woonomgeving?

Ik ben gebeld door USP voor een onderzoek. Hoe komen zij aan onze gegevens?

Het onderzoeksbureau heeft uw adresgegevens aangeleverd gekregen van de Poort6. De gegevens zullen echter alleen worden gebruikt voor dit onderzoek en nooit worden doorgespeeld aan derden. Verder is het onderzoek volledig anoniem. Uw privacy is dus volledig gegarandeerd. 

Ik wil niet gebeld (of gemaild) worden voor het onderzoek.

Als u niet gebeld wilt worden, kunt u dit natuurlijk direct aangeven bij USP. Er is afgesproken dat ze dit respecteren en u niet nogmaals benaderen tijdens dit onderzoek.  

Ik sta ingeschreven bij het bel-me-niet register, kan ik dan toch gebeld worden

Dat kan. Het bel-me-niet register geldt alleen voor telefonische verkoop. Dit is een onderzoek uitgevoerd door ons onder onze klanten. We mogen onze klanten benaderen voor onderzoek als het bijdraagt aan een betere dienstverlening.

Als u niet gebeld wilt worden, kunt u dit natuurlijk direct aangeven. Er is afgesproken dat de enqueteurs dit respecteren en u niet nogmaals benaderen tijdens dit onderzoek.

Ik heb een klacht over het onderzoek van USP

USP voert het onderzoek uit in opdracht van ons. Bent u niet tevreden over het onderzoek of heeft u opmerkingen of tips? Dan horen wij dit graag van u. U kunt ons hierover een bericht sturen.

Waarom ontvang ik een enquĂȘte van USP?

Poort6 voert onafhankelijk onderzoek uit naar de tevredenheid van haar huurders met de woning en woonomgeving. Hiervoor worden alle huurders, waarvan Poort6 over een e-mailadres beschikt, uitgenodigd om de enquête in te vullen. De resultaten van dit onderzoek gebruiken wij bij het opstellen en uitwerken van bijvoorbeeld verbeterplannen voor de buurt en onze dienstverlening. .