Schelluinsevliet van label E naar B

01 november 2018

Samen met Smits Vastgoedzorg knapte Poort6 de afgelopen maanden het appartementencomplex aan de Schelluinsevliet op. De 40 woningen, de buitenkant van het complex én de 10 bedrijfsruimtes zijn aangepakt. We hebben ons gericht op het energiezuiniger maken van de woningen. Zo hebben we het wooncomfort voor bewoners verbeterd.

Om de woningen energiezuiniger te maken, pasten we verschillende duurzame oplossingen toe. Zoals zonnepanelen en dakisolatie. Het energielabel ging daardoor van gemiddeld label E naar label B. Bewoners merken dit aan een lager energieverbruik en lagere energiekosten. Enkele bewoners gaven aan dat ze dit nu al terugzagen op de jaarafrekening van hun energieleverancier. Een mooi resultaat.

Frisse uitstraling
Naast de duurzaamheid werkten we aan het aantrekkelijker maken van het complex. Het schilderwerk en de vernieuwde entrees van de bedrijfsruimtes geven het gebouw een frisse en moderne uitstraling. Daarnaast brachten we meer glas aan op de balkons. Bewoners kunnen daardoor meer genieten van het uitzicht vanuit hun woning.

Bedrijfsruimtes
Ook verbouwden we de bedrijfsruimtes onder in het gebouw om deze geschikt te maken voor kleine ondernemers en hobbyisten. Inmiddels verhuren we al enkele ruimtes, onder andere aan Dress for Success. Maar er zijn er ook nog een paar te huur. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Dennis Kuiper van makelaar Van Ekeren Kuiper. Hij is bereikbaar via 0183-672992 of dennis@vanekerenkuiper.nl.