Nieuwe schoonmaakbedrijven

02 januari 2019

Goed schoongemaakte trappen, hallen, ramen en liften. Dit draagt allemaal bij aan het woongenot van onze huurders. Vanaf vandaag werkt Poort6 samen met twee nieuwe schoonmaakbedrijven: VLS uit Zwijndrecht en Groeneweg uit Dordrecht.

Afgelopen week zetten we in gezelschap van HP6 onze handtekeningen onder de nieuwe contracten met deze twee bedrijven. Waar we voorheen uren inkochten, zijn deze contracten juist opgesteld op basis van resultaat. De medewerkers van VLS en Groeneweg maken onze gebouwen en portieken schoon aan de hand van opgestelde reinheidsnormen. Dit helpt hen en ons om de resultaten beter te kunnen controleren. Uiteraard is er in de contracten ook aandacht voor de schoonmakers zelf. Want mensen die blij zijn met hun werk en zich gewaardeerd voelen, doen dat werk met plezier en dus beter.

Schoonmakers gezocht!
Lijkt u het leuk om als schoonmaker in Gorinchem aan de slag te gaan bij één van deze twee schoonmaakbedrijven? Of kent u iemand die interesse heeft? VLS en Groeneweg zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde nieuwe collega’s.

Meer informatie VLS:
www.werkenbijvls.nl of bel met mevrouw Jansen via 06 - 51 30 54 27.

Meer informatie Groeneweg:
www.groeneweg-smb.nl/vacatures, neem telefonisch contact op via 078 - 630 58 50 of stuur een e-mail naar info@groeneweg-smb.nl.