Nieuwbouwwoningen Irenelaan op Woongaard

23 mei 2019

In het natuurlijk gelegen Dalem gaat Poort6 zes gasloze woningen met een riante tuin bouwen. De voorzijde van de woningen grenst aan de Irenelaan. Heeft u groene vingers? Vindt u duurzaamheid belangrijk? En houdt u van het buitenleven? Dan is één van deze woningen misschien iets voor u. 

De zes eengezinswoningen bestaan uit twee woonlagen. Boven bevinden zich drie slaapkamers en aan de achterzijde een riante tuin. Ideaal voor wanneer u houdt van tuinieren of een moestuin aan wil leggen. Of gewoon graag buiten bent in een groene omgeving. Ook de woningen zelf worden milieuvriendelijk. Om ons steentje bij te dragen aan onze planeet, krijgen de woningen aan de Irenelaan geen gasaansluiting. In plaats daarvan komt er een warmtepomp en op de begane grond vloerverwarming. Daarnaast gaan we de woningen goed isoleren. En op het dak van iedere woning plaatsen we negen zonnepanelen.

Hoe kom ik in aanmerking voor een tussenwoning?
De tussenwoningen bieden we aan via de normale toewijzing. Dit houdt in dat de woningen worden toegewezen aan de woningzoekenden met de langste wachttijd. Met als voorwaarde dat u een passend inkomen heeft bij de hoogte van de huur. Bent u geïnteresseerd in een tussenwoning? Dan kunt u via Woongaard reageren op de woningen. Dit is mogelijk tot en met woensdag 5 juni om 8.00 uur. 

Klik hier voor meer informatie over de tussenwoningen.

Hoe kom ik in aanmerking voor een hoekwoning?
Poort6 vindt aandacht voor het milieu erg belangrijk. Aangezien de hoekwoningen een grote tuin hebben, zoeken we voor deze woningen specifiek bewoners die hun tuin duurzaam in gaan richten. Als experiment wijzen wij daarom de hoekwoningen toe op een andere wijze dan normaal. Heeft u interesse in een hoekwoning? Dan vragen wij u een plan te maken hoe u uw tuin gaat inrichten en onderhouden. Nadat u heeft gereageerd op de woning via Woongaard, stuurt u voor woensdag 5 juni 2019 om 08.00 uur uw plan naar nieuwbouw@poort6.nl. Stuurt u geen plan in? Dan vervalt uw reactie. Uiteraard geldt ook voor deze woningen dat u een passend inkomen moet hebben bij de hoogte van de huur. Alle ingediende plannen worden beoordeeld door een commissie, bestaande uit medewerkers van Poort6 en onafhankelijke deskundigen. Meer informatie hierover leest u in de brochure. 

Klik hier voor meer informatie over de hoekwoningen.

Vragen
Heeft u vragen over de nieuwbouwwoningen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan via nieuwbouw@poort6.nl of door op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur te bellen naar 0183 66 99 00.