Update project zonnepanelen

12 juni 2020

Naast comfortabele en betaalbare woningen, wil Poort6 Gorinchem een stukje groener maken. Daarom zijn we gestart met een project met zonnepanelen. Samen met Greenchoice. Via dit project willen we gelijk ervaring opdoen. Zodat we in de toekomst vaker zonnepanelen op woningen kunnen plaatsen.

Achter de schermen zijn we druk bezig met alle voorbereidingen van dit project. Projectmanager Eveline Boels: “Er gaat veel werk aan vooraf. Zoals het maken van brieven, een brochure en een website en het bellen en mailen met geïnteresseerde bewoners. Dat liep door de coronacrisis gelijk een beetje anders. Daarnaast moeten we controleren of alle daken geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Helaas lopen we hierdoor en door de coronacrisis wel wat vertraging op.

We willen onze huurders van dit project alvast bedanken voor hun geduld en flexibiliteit. Binnenkort gaan de brieven en brochures daadwerkelijk de deur uit. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de eerste panelen op de daken liggen! Daar maken we met elkaar een feestelijk moment van. Vanwege corona waarschijnlijk wél op gepaste afstand.”