#WIJ, de wil om te verbinden

23 juli 2020
Donderdag 2 juli was de start van onze nieuwe strategische koers. Met als titel: #WIJ, de wil om te verbinden. En dat is niet voor niets. Want wat wij willen, kunnen we niet alleen bereiken. Daarom willen we ons verbinden. Met onze huurders, met partners in de stad en met elkaar. Om samen te kijken naar oplossingen. 
 
Op reis
Onze reis begon eind vorig jaar, toen nog niemand van corona had gehoord. Samen met onze huurdersvertegenwoordigers en onze partners in de stad gingen we op pad, op expeditie. Binnen en buiten Gorinchem bezochten we diverse organisaties en spraken we met huurders. Om te ontdekken waar het in Gorinchem over gaat. Om te kijken welke thema’s belangrijk zijn de komende jaren. En om inspiratie en ideeën op te doen. 
 
Deze expedities werden geleid door collega’s. Zogenaamde expeditieleiders. Zij adviseerden onze bestuurder en het MT wat zij belangrijk vinden voor in de nieuwe koers. Al deze adviezen zijn gebundeld en vormen nu samen onze nieuwe strategische koers. Met als hoofdthema’s: 
 
WIJ:
1. werken met ons hart en hoofd
2. geven thuis
3. bouwen samen aan krachtige wijken
4. bieden een goed en betaalbaar thuis
5. verbinden wonen met zorg
6. werken natuurlijk aan een duurzaam thuis.
 
De komende vijf jaar zetten wij ons hier vol energie voor in. Samen met u. Benieuwd wat onze expeditieleiders van de nieuwe koers vinden? Bekijk dan ons filmpje: