Inloopavond Voedselbank Gorinchem

01 september 2020

Veel mensen weten de weg naar de Voedselbank (nog) niet te vinden of durven deze stap niet te nemen. Schaamte en trots zijn hiervan meestal de reden. Toch kan er zomaar iets gebeuren in deze onzekere coronatijd waardoor u in de problemen komt. Ontslag, tijdelijk geen werk, een scheiding, het overlijden van een partner of een ingrijpende ziekte. U staat er dan niet alleen voor. De Voedselbank is er dan voor u. Zodat u niet zonder voedsel komt te zitten.

Wilt u kennismaken, vragen stellen of zien hoe de Voedselbank werkt? Kom dan aanstaande woensdag 2 september naar de inloopavond van de Voedselbank Gorinchem. U bent van harte welkom om tussen 18.30 en 20.00 uur binnen te lopen aan de Schelluinsevliet 11. Deze avond is er ook een medewerker van Poort6 en een medewerker van Avres aanwezig. Bij hen kunt u terecht voor aanvullende vragen. 

Wanneer een voedselpakket?
Bent u benieuwd wanneer u recht heeft op een voedselpakket? Ga dan naar: https://www.voedselbankennederland.nl/ik-zoekhulp/kom-ik-in-aanmerking-voor-een-voedselpakket/ of naar de website: www.voedselbankgorinchem.nl.

Vragen?
Wilt u meer informatie, een vrijblijvende intake of u aanmelden? Neem dan contact op met Arie de Bruin. U kunt hem bellen op 06-54374058. Natuurlijk is het ook mogelijk om hem een berichtje te sturen via Whatsapp of sms. Wel zo makkelijk. De Voedselbank in Gorinchem is iedere donderdagmiddag van 13.30-17.00 uur open voor klanten om hun boodschappen op te halen.