Nieuwbouw Irenelaan Dalem

Omschrijving

Aan de Irenelaan in Dalem gaat Poort6 zes nieuwe woningen bouwen. Met het oog op een duurzame toekomst krijgen deze woningen geen gasaansluiting. Daarmee is dit ons eerste gasloze nieuwbouwproject.

Voor dit nieuwbouwproject werken we samen met BM Wonen BV uit Hardinxveld-Giessendam. Gezamenlijk gaan we zes eengezinswoningen realiseren met drie slaapkamers en een riante tuin. Ideaal voor mensen die houden van tuinieren of een moestuin aan willen leggen. Of gewoon graag buiten zijn in een groene omgeving. Ook de woningen zelf worden milieuvriendelijk. Iedere woning krijgt een warmtepomp en op de begane grond vloerverwarming. Daarnaast gaan we de woningen goed isoleren. En op het dak van iedere woning komen negen zonnepanelen. Woensdag 19 juni is de bouw van het nieuwbouwproject daadwerkelijk gestart. Op deze dag gingen de eerste heipalen de grond in (bekijk filmpje). Als alles volgens planning loopt, worden de woningen eind 2019 opgeleverd. Meer informatie en plattegronden vindt u in onze brochures onderaan deze pagina. 

Vragen
Heeft u vragen over de nieuwbouwwoningen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan via nieuwbouw@poort6.nl of door op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur te bellen naar 0183 66 99 00.

Woningtype

Eengezinswoningen

Bouwjaar

2019