Nieuwbouw Irenelaan Dalem

Omschrijving

In Dalem is Poort6 een nieuwbouwproject aan het voorbereiden. Aan de Irenelaan in Dalem gaan we 6 woningen slopen. Daarvoor in de plaats komen 6 nieuwe gasloze eengezinswoningen met 3 slaapkamers.

Duurzaam
Met het oog op een duurzame toekomst worden de woningen aan de Irenelaan gasloos gebouwd. Dit betekent dat deze woningen geen gasaansluiting krijgen. In plaats daarvan komt in iedere woning een warmtepomp en leggen we op de begane grond vloerverwarming aan. Daarnaast brengen we zonnepanelen aan op de woningen. Bekijk hier de situatie en een impressie van de voorgevel.

Wat is de planning?
Voor dit project werkt Poort6 samen met BM Wonen BV uit Hardinxveld-Giessendam. Met hen zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor de sloop en nieuwbouw. De gemeente Gorinchem heeft de sloopvergunning inmiddels afgegeven. Daarnaast loopt momenteel de procedure rondom de omgevingsvergunning.

Op het terrein heeft BM Wonen BV het groen zoveel als mogelijk verwijderd of gesnoeid. In maart 2019 vindt een flora & fauna onderzoek plaats. De verdere planning is afhankelijk van de uitkomsten van dit onderzoek.

Wanneer kan ik reageren?
Reageren op een van de 6 woningen is nog niet mogelijk. Zodra we hier meer informatie over hebben, vindt u dat op onze website. Zorg dat u alvast ingeschreven bent als woningzoekende bij Woongaard.

Woningtype

Eengezinswoningen

Bouwjaar

2019