Onderhoud Schelluinsevliet

Inleiding Aan de Schelluinsevliet verhuurt Poort6 40 appartementen met in de plint een aantal bedrijfsruimtes. De afgelopen maanden is de buitenzijde van het gebouw opgeknapt en zijn werkzaamheden uitgevoerd om het comfort in de woningen te verbeteren. We hebben energiebesparende maatregelen doorgevoerd waardoor de woningen gemiddeld van label E naar B gaan. Daarnaast zijn de bedrijfsruimtes geschikt gemaakt voor kleine ondernemers en hobbyisten.
Omschrijving

Wat hebben we gedaan?
Het gehele gebouw - gevels en dak- is voorzien van betere isolatie. Alle appartementen hebben nieuw HR++ glas en mechanische ventilatie gekregen. Ook plaatsten we zonnepanelen. Waar nodig hebben we gelijk kleine reparaties uitgevoerd aan bijvoorbeeld de balkons. Aan de achterzijde hebben de balkons een doorzichtige afscheiding gekregen, zodat de bewoners meer kunnen genieten van het uitzicht.  

Opknapbeurt plint
De bedrijfsruimten in de plint van het complex maken we geschikt voor kleine ondernemers en hobbyisten. De bedrijfsruimten zijn te huur vanaf 180 m² en vanaf € 1050,- per maand. In deze ruimten is het mogelijk om allerlei werkzaamheden uit te oefenen, zoals een praktijk, kantoor, werkplaats, opslagplaats of multifunctionele bedrijfsruimte. Heeft u interesse in het huren van een ruimte, wilt u meer informatie of een modelruimte bezichtigen? Neem dan contact op met Dennis Kuiper van Van Ekeren Kuiper. Hij is telefonisch bereikbaar via 0183-672992 of per e-mail naar dennis@vanekerenkuiper.nl

Wijk

Gildenwijk

Straat

Schelluinsevliet

Start uitvoering

voorjaar 2018

Geplande oplevering

september 2018