Lees voor
Naar nieuwsberichten

Marije Buursink weer 4 jaar directeur/bestuurder van Poort6

Sinds 2018 is Marije Buursink directeur/bestuurder van Poort6. En ook de volgende 4 jaar blijft zij verbonden aan onze organisatie. De Raad van Commissarissen stelt haar namelijk vanaf 17 september opnieuw aan als onze directeur/bestuurder.

Verder ontwikkelen van #WIJ: de wil om te verbinden
De Raad van Commissarissen heeft veel vertrouwen in Marije’s herbenoeming. “Niet alleen wij, maar ook huurdersvereniging HP6, partners in de stad en medewerkers”, vertelt voorzitter Harold Willems. “Marije levert een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van Poort6. Samen met de medewerkers gaat zij door met het vormgeven van de strategische koers #WIJ. En door met haar manier van leidinggeven. Dit zorgt voor vertrouwen en rust. In de organisatie, maar ook bij onze huurders en partners in de stad. En dat is nodig om goed te kunnen werken aan alle opgaven waar Poort6 voor staat.”

Werken aan goed en betaalbaar wonen in de mooiste vestingstad van Nederland
Marije is blij dat zij het vertrouwen krijgt om door te gaan als directeur/bestuurder. “Samen werken we aan goed en betaalbaar wonen. In de mooiste vestingstad van Nederland”, vertelt zij. “Een belangrijke opgave, juist nu. Met ‘#WIJ, de wil om te verbinden’ zijn we echt een andere koers gaan varen. Toevoegen, verduurzamen, betaalbaarheid en omkijken naar elkaar. Daar werken we met hart en hoofd aan. Ik ben dankbaar dat ik onderdeel kan blijven van deze beweging. Er is nog zoveel te doen voor onze huurders!”

Meer interessante nieuwsberichten