Lees voor

Contact

Wil je ons bellen?
Op maandag tot en met vrijdag zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur.
Ons telefoonnummer is 0183 66 99 00.

Spoedreparatie?
Is ons kantoor gesloten? Maar heb je een spoedreparatie die echt niet tot de volgende werkdag kan wachten? Dan kun je ons algemene telefoonnummer bellen. Je wordt dan doorgeschakeld naar de alarmservice.

Persoonlijk gesprek
Wil je liever even persoonlijk met iemand van ons praten? Dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur langskomen op kantoor. Kom je op maandag of donderdag bij ons langs? Dan zit Alice Vlieg speciaal voor je klaar. Bijvoorbeeld om je te helpen met Woongaard of het inloggen in Mijn Poort6. Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak met haar via 0183 66 99 00. Of loop op donderdagochtend tussen 9.30 en 11.30 uur binnen bij het spreekuur in de Rozenobel.

ZOMERSTOP INLOOPSPREEKUUR ROZENOBEL | Collega Alice Vlieg is van 8 juli t/m 11 augustus niet aanwezig in Wijkcentrum Rozenobel voor het inloopspreekuur in verband met vakantie. Als je haar hier nog wilt spreken kan dat komende donderdag nog. Op 15 augustus is er weer een nieuw spreekuur en staat Alice weer graag voor je klaar.
Het inloopspreekuur gaat nog wel gewoon door t/m 25 juli. Je kunt dus wel nog iemand van het sociaal team spreken bijvoorbeeld. Of kom langs bij ons op kantoor aan de Schelluinsestraat 3 tussen 8.30 en 16.30 uur.

 

Zelf regelen
In Mijn Poort6 kun je ook veel zaken zelf regelen. Zoals je gegevens wijzigen of de huur betalen.

Mijn Poort6


Bezoekadres
Schelluinsestraat 3, Gorinchem

Postadres
Postbus 630
4200 AP Gorinchem

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in om je vraag te stellen.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Je kunt hier 1 of meer documenten toevoegen
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.