Op maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag) is ons kantoor gesloten. Alleen voor reparaties die echt niet kunnen wachten kun je ons op die dag wel bellen. Je wordt dan doorverbonden met de nooddienst.
Lees voor

Contact

Wil je ons bellen? Ons telefoonnummer is 0183 66 99 00. 

Op maandag tot en met vrijdag zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur.

Let op: op maandag Tweede Pinksterdag is ons kantoor gesloten. 

Spoedreparatie?
Is ons kantoor gesloten? Maar heb je een spoedreparatie die echt niet tot de volgende werkdag kan wachten? Dan kun je ook ons algemene telefoonnummer bellen. Je wordt dan doorgeschakeld naar onze alarmdienst.

Persoonlijk gesprek
Wil je liever even persoonlijk met iemand van ons praten? Dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur langskomen op kantoor. Kom je op maandag of donderdag bij ons langs? Dan zit Alice Vlieg speciaal voor je klaar. Bijvoorbeeld om je te helpen met Woongaard of het inloggen in Mijn Poort6. Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak met haar via 0183 66 99 00. Of loop op donderdagochtend tussen 9.30 en 11.30 uur binnen bij het spreekuur in de Rozenobel.

Zelf regelen
In Mijn Poort6 kun je ook veel zaken zelf regelen. Zoals je gegevens wijzigen of de huur betalen.

Mijn Poort6


Bezoekadres
Schelluinsestraat 3, Gorinchem

Let op: HVC is bezig in de Schelluinsestraat. Zij leggen leidingen aan in de grond voor het warmtenet. Ons kantoor is nog steeds bereikbaar, maar iets minder makkelijk. Er blijft altijd 1 rijbaan open met stoplichten of er is een verkeersregelaar.

Postadres
Postbus 630
4200 AP Gorinchem

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in om je vraag te stellen.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Je kunt hier 1 of meer documenten toevoegen
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.