Lees voor
Ik zoek

Vind jouw thuis in Gorinchem of Dalem

Poort6 is dé woningcorporatie voor huurwoningen in Gorinchem en Dalem. Wij verhuren ongeveer 7.000 woningen, garages, parkeerplaatsen en bedrijfsruimtes. Wij bieden deze aan via woongaard.com. Ben je op zoek naar een nieuw thuis? Hieronder zie je welke woningen nu te huur zijn.

Nu te huur in Gorinchem

Op zoek naar woningen in andere plaatsen

Heb je een vraag? Vind hier het antwoord

Woning zoeken

Nee, dat hoeft sinds 1 februari 2022 niet meer. Als je je inschrijft bij Woongaard, betaal je 1 keer inschrijfkosten. Daarna verlengt Woongaard ieder jaar automatisch jouw inschrijving. Hier hoef je niks voor te betalen. Krijg je hierover wel een mailtje? Dan komt dit mailtje van oplichters. Ga hier niet op in. Klik niet op de link en maak geen geld over. Twijfel je? Bel ons dan gerust even.

Als je wat ouder wordt, kan het op- en aflopen van de trap soms wat te zwaar worden. Dan is een huis met een woonkamer, slaapkamer en badkamer op dezelfde verdieping wel zo fijn. Ook deze woningen verhuren wij via Woongaard. Als we een advertentie op Woongaard plaatsen, zie je bij de advertentie staan of dit een seniorenwoning is (vanaf 65 jaar). Dit zijn sowieso woningen zonder trap. Maar ook als je jonger bent kan een huis met een woonkamer, slaapkamer en badkamer op dezelfde verdieping fijn zijn. Benieuwd welke woningen dan vooral geschikt zijn? Bekijk het overzicht.

Soms zit je in een situatie waarin je heel snel een andere woning nodig hebt. In hele bijzondere situaties kun je voorrang krijgen bij het zoeken naar een huurwoning. Hiervoor moet je een urgentieverklaring aanvragen bij de gemeente Gorinchem. Hoe dit precies werkt, lees je op de website van Woongaard.

Het is vooral belangrijk dat je je inschrijft als woningzoekende bij Woongaard. Hier vind je alle huurwoningen die wij nu te huur hebben. Dit aanbod passen we elke dag aan. Maar omdat iedere woning altijd een week op de website blijft staan, is het voldoende om 1 keer per week het aanbod te bekijken. Je kunt je via Woongaard ook aanmelden voor Digizine. Dan krijg je iedere week een mail met daarin de woningen die passen bij jouw inkomen en jij gezinssituatie.

Lees verder

Op Woongaard vind je de woningen die wij verhuren. Als je je inschrijft, kun je reageren op de woningen die passen bij jouw situatie. Op welke woningen je kunt reageren, hangt af van:

  • jouw inkomen
  • het aantal personen in jouw gezin
  • je leeftijd

Wij hebben een handig schema gemaakt waarin je kunt zien welke woningen je met jouw inkomen kunt huren. Wil je op een vrije sector huurwoning reageren? Dan heb je geen inschrijving nodig. Je kunt meteen reageren op onze woningen op Woongaard.

Lees verder

Ben je tussen de 18 en 27 jaar? Dan zijn er verschillende mogelijkheden.

  • Via Woongaard bieden we regelmatig ook woningen voor jongeren aan. Dit zetten we in de advertentie erbij. Deze woningen hebben een lage huurprijs. En hiervoor gelden andere regels rondom huurtoeslag. Zodra je 18 bent, kun je je inschrijven bij Woongaard. Als je een gratis abonnement neemt op Digizine, krijg je automatisch bericht als we woningen te huur aanbieden die passen bij jouw leeftijd en inkomen.
  • Wil je binnen één tot anderhalf jaar zelfstandig wonen, maar heb je tot die tijd eigenlijk een steuntje in de rug nodig bij het wonen, leren, werken en ontmoeten? Dan is Kamers met Kansen in Gorinchem misschien iets voor jou. Kamers met Kansen is een woonproject aan de Willem Kloosstraat in Gorinchem-Oost. Jongeren in de leeftijd van 18 tot 27 jaar krijgen hier de kans om met een steuntje in de rug te bouwen aan een zelfstandige toekomst. Wil je hier meer over weten? Lees hier dan verder.

Gebruik de handige DAK-app

Wil je snel op de hoogte blijven van het woningaanbod? Download dan de handige DAK-app. Vul 1 keer jouw wensen in voor een nieuwe woning. Dan zie je daarna in de app precies de woningen die passen bij jouw wensen. Reageren gaat heel makkelijk met 1 druk op de knop. Ook kun je heel makkelijk zien op welke plek je staat, wat er gebeurt en wat je moet doen. De DAK-app houdt je automatisch op de hoogte. Uiteraard moet je wel ingeschreven staan als woningzoekende bij Woongaard voordat je deze app kunt gebruiken.

Google Play App store