Lees voor
Naar nieuwsberichten

Nieuw Sociaal Statuut

Als Poort6 vinden we het belangrijk dat al onze huurders wonen in een kwalitatief goede en duurzame woning, in een prettige wijk. Om hiervoor te zorgen hebben onze woningen soms groot onderhoud of verbeteringen nodig. Moeten we woningen soms renoveren. Of zelfs slopen en vervangen door nieuwbouw als deze te oud en onderhoudsgevoelig zijn. Op die momenten is het voor jou prettig om te weten wat dit betekent en waar je recht op hebt. Daarom vernieuwden we ons Sociaal Statuut.

We maakten van ons Sociaal Statuut een interactieve PDF
Zodat je snel naar die informatie op zoek kunt die voor jou belangrijk is. In dit Sociaal Statuut staan algemene afspraken. Willen we in jouw woning of straat aan de slag? Dan informeren we jou via een brief, nieuwsbrief of informatiebrochure. Daarin vertellen we je wat de afspraken zijn die specifiek voor jou gelden.

Dit Sociaal Statuut spraken we met huurdersvereniging HP6 af voor 5 jaar
En geldt voor alle plannen rondom groot onderhoud (met verbeteringen), renovatie en sloop die starten na 1 januari 2024. Deze regeling maakten we voor alle huurders die een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd hebben. En waarvan de huurwoning hun hoofdverblijf is.

Bekijk het Sociaal Statuut

Meer interessante nieuwsberichten