Lees voor
Naar nieuwsberichten

Poort6 zet trouwe huurders opnieuw in het zonnetje

Na het succes van vorig jaar zetten we ook dit jaar onze trouwe huurders in het zonnetje. Wij zijn trots op huurders die al 50 jaar bij haar huren. En organiseren daarom speciaal voor deze groep een feestelijke high tea. Op dinsdag 28 mei van 14.00 tot 16.00 uur in de Hipper & Kolfbaan. “Zonder deze trouwe huurders is er geen #WIJ. 50 jaar huren is een lange tijd. Dit bijzondere jubileum willen we daarom graag met hen vieren”, vertelt Marije Buursink, directeur-bestuurder.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst blikken we samen met de huurders terug op alles wat zij met elkaar hebben beleefd. Dit wordt gedaan onder het genot van een heerlijke high tea met verschillende zoete en hartige hapjes. Ook worden er foto’s van de straten en de stad van vroeger getoond.

Huurders die 50 jaar huren zijn persoonlijk uitgenodigd
Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Maar huurt u wel een woning bij Poort6 (of haar voorgangers) sinds het jaar 1974? Neem dan voor 10 april contact op. U kunt hiervoor bellen naar 0183 66 99 00. En vragen naar het afdelingssecretariaat. Of stuur een mail naar: afdelingssecretariaat@poort6.nl.

Meer interessante nieuwsberichten