Lees voor

Post van Poort6


Post digitaal ontvangen

Als je jouw post voortaan digitaal wilt ontvangen? Dan kun je dit aan ons doorgeven door het invullen van een formulier. Klik daarvoor op de button hieronder.

Ik wil mijn post digitaal ontvangen

 

Als je kiest voor het digitaal ontvangen van jouw post, dan krijg je een mailtje met een link naar jouw brief. Wel zo handig! Daarnaast is dit natuurlijk ook beter voor het milieu. En we besparen daardoor ook op de kosten.

Post in de brievenbus ontvangen
Wil je post toch liever op papier in de brievenbus ontvangen? Dan hoef je niks te doen. Er verandert dan niks. Alleen zit er bij de meeste brieven die je krijgt voortaan wel een voorblad. Dit voorblad hebben wij nodig om alle brieven goed digitaal op te kunnen slaan en terug te kunnen vinden. Een enkele keer ontvang je een brief zonder voorblad. Bijvoorbeeld als er een folder of brochure bij de brief zit. Op het voorblad staat altijd een code. Ook al kies je voor het in de brievenbus ontvangen van je post. Met deze code kun je je brief ook digitaal bekijken als je dat wilt. Heb je een voorblad met een code ontvangen? Dan kun je deze hieronder invullen.

Betrouwbaar en veilig
Voor het versturen van onze post krijgen wij hulp van het bedrijf Postex. Dit bedrijf zorgt voor het afdrukken, inpakken en verzenden van de meeste post die wij versturen. Zowel op papier als digitaal. Het ontvangen en online bekijken van jouw berichten via Postex is betrouwbaar en veilig. Alle gegevens worden digitaal versleuteld om ervoor te zorgen dat alleen jij de informatie kunt bekijken. Postex vraagt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden.