Let op! Oplichters sturen weer nepberichten van Woningnet rond

Post van Poort6

 

Voor het versturen van onze post krijgen wij hulp van het bedrijf Postex. Dit bedrijf zorgt voor het afdrukken, inpakken en verzenden van de meeste post die wij versturen. Zowel op papier als digitaal. Het ontvangen en online bekijken van jouw berichten via Postex is betrouwbaar en veilig. Alle gegevens worden digitaal versleuteld om ervoor te zorgen dat alleen jij de informatie kunt bekijken. Postex vraagt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden.

Digitaal of per post
Je kunt zelf aangeven of je post op papier of digitaal wilt ontvangen. Als je kiest voor digitaal, dan krijg je een mailtje met een link naar jouw brief. Wel zo handig! Daarnaast is dit natuurlijk ook beter voor het milieu. En we besparen daardoor ook op de kosten.

Wil je post voortaan digitaal ontvangen? Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in.

Voorkeur digitaal


Een voorblad voor elke brief
Wil je post toch liever op papier in de brievenbus ontvangen? Dan zit er voor de meeste brieven voortaan een voorblad. Een enkele keer ontvang je een brief zonder voorblad. Bijvoorbeeld als er een folder of brochure bij de brief zit. Dit voorblad hebben wij nodig om alle brieven goed digitaal op te kunnen slaan en terug te kunnen vinden. Op dit voorblad staat ook een code. Ook al kies je voor de optie post, met deze code kun je je brief alsnog digitaal bekijken als je dat wilt. Je kunt deze code hieronder invullen.