Lees voor
Tips & Informatie

Verhuizen naar een seniorenwoning?

Sinds 15 september is de leeftijdsgrens voor seniorenwoningen verhoogd van 55 jaar naar 65 jaar. Mensen blijven langer fit en actief. Een 55 plusser voelt zich meestal geen senior. Een minimale leeftijd van 65 jaar voor een ouderenwoning past meer bij deze tijd. Ook is het logischer om rond de leeftijd van 65 jaar na te denken over de toekomst en het huis waar je in woont.

Wij bieden woningen aan die alleen bedoeld zijn voor 65 plussers. En we hebben woningen in gebouwen waar er een mix is van leeftijden. Dat betekent dat we een deel van de woningen verhuren aan 65 plussers en een deel aan alle leeftijden. Ook zijn er woningen die voorheen alleen bedoeld waren voor 55 plussers maar waar sinds 15 september geen leeftijdsgrens meer geldt. Dit zijn nog steeds wel woningen die ook geschikt zijn voor 65 plussers.

Heb je verhuisplannen? En word je een dagje ouder? Dan hebben we een handig overzicht gemaakt van onze gelijkvloerse woningen die met name geschikt zijn voor senioren. Klik op de afbeelding hieronder om dit overzicht te zien. Voor het actuele aanbod van woningen die op dit moment te huur zijn, kun je kijken op Woongaard.

Ook interessant voor jou?