Op maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag) is ons kantoor gesloten. Alleen voor reparaties die echt niet kunnen wachten kun je ons op die dag wel bellen. Je wordt dan doorverbonden met de nooddienst.
Lees voor

Gepland onderhoud

Wil je weten of er in jouw woning of straat onderhoud gepland is? vul dan hieronder je postcode en huisnummer in en klik op zoeken. Let op: de planning voor het vervangen van keukens, badkamers en toiletten voor 2024 en 2025 kan nog wijzigen.

Vul jouw postcode & huisnummer hierboven in om het geplande onderhoud te bekijken.

Gepland onderhoud

Iedere woning heeft onderhoud nodig. Het gaat dan bijvoorbeeld om schilderwerk, werkzaamheden aan het dak of het vervangen van glas. Dit soort onderhoud voeren we meestal 1 x in de zoveel jaar uit. Voordat we hiermee starten, krijg je altijd een brief met informatie over de werkzaamheden.

De planning voor het vervangen van keukens, badkamers en toiletten kan nog wijzigen
Ieder jaar vervangen we bij meerdere woningen ook de keuken, badkamer of het toilet.  We hebben ook de planning van de keukens, badkamers en toiletten voor 2024 en 2025 in het overzicht meegenomen. Hou er wel rekening mee dat dit een voorlopige planning is. Het kan gebeuren dat deze werkzaamheden eerder of later plaatsvinden. De planning voor 2023 staat wel vast.