Lees voor

Gepland onderhoud

Wil je weten of er in jouw woning of straat onderhoud gepland is? Vul dan hieronder je postcode en huisnummer in en klik op zoeken. Let op: de planning voor het vervangen van keukens, badkamers en toiletten voor 2025 en 2026 kan nog wijzigen. Ook kan het zijn dat niet bij alle genoemde adressen de keuken, badkamer of het toilet wordt vervangen. Bijvoorbeeld omdat deze een aantal jaar geleden al een keer is vernieuwd.

Vul jouw postcode & huisnummer hierboven in om het geplande onderhoud te bekijken.

Gepland onderhoud

Iedere woning heeft onderhoud nodig. Het gaat dan bijvoorbeeld om schilderwerk, werkzaamheden aan het dak of het vervangen van glas. Dit soort onderhoud voeren we meestal 1 x in de zoveel jaar uit. Voordat we hiermee starten, krijg je altijd een brief met informatie over de werkzaamheden.

De planning voor het vervangen van keukens, badkamers en toiletten kan nog wijzigen
Ieder jaar vervangen we bij meerdere woningen ook de keuken, badkamer of het toilet.  Is jouw keuken, badkamer of toilet in 2025 of 2026 aan de beurt? Dan kun je dat ook in deze planning al zien.  Hou er wel rekening mee dat dit een voorlopige planning is. Het kan gebeuren dat deze werkzaamheden eerder of later plaatsvinden. De planning voor 2024 staat wel vast.