Lees voor
De Visser
Tips & Informatie

Binnen de Vesting!

Speciaal voor ouderen tussen de 50 en 70 jaar

Ben je tussen de 50 en 70 jaar? Wil je graag in een omgeving wonen waar je medebewoners net wat meer naar jou en elkaar omkijken? En vind je het leuk om met hen activiteiten te doen? Dan is Binnen de Vesting misschien iets voor jou!

Gezelligheid en naar elkaar omkijken bij Binnen de Vesting

Wat is Binnen de Vesting?

Midden in de gezellige binnenstad en aan de rand van de stadswal staat het mooie gebouw De Visser. 22 woningen in een deel van dit gebouw horen bij Binnen de Vesting. Een woongroep voor ouderen.

De woningen

De 22 woningen zijn ruime twee- en driekamer appartementen. Allemaal met een lift bereikbaar. De appartementen hebben:

  • een woonkamer
  • 1 of meerdere slaapkamers
  • een keuken
  • een aansluiting voor een wasmachine en een droger
  • en een berging.

Onder in het gebouw vind je een kelder om je fiets of scootmobiel neer te zetten. Daar is ook een oplaadpunt om je fiets of scootmobiel op te laden. In het gebouw is een ontmoetingsruimte. Alle bewoners mogen hier gebruik van maken. Ook is er een logeerkamer. Voor een klein bedrag kun je die huren als er iemand bij je op bezoek komt.

Het appartement huur je bij Poort6. Daarnaast betaal je iedere maand een klein bedrag aan Binnen de Vesting. Het bestuur van de woongroep organiseert hiervan de activiteiten.

Binnen de Vesting

Wat voor activiteiten doet Binnen de Vesting?

Het leuke aan Binnen de Vesting is dat je apart van elkaar woont. Maar dat je de gezelligheid hebt van het samenzijn met elkaar. Zo drinken de bewoners iedere vrijdagochtend samen koffie. Op de laatste vrijdag van de maand is er Happy Hour. Regelmatig eten de bewoners samen. Meestal met een leuk thema. En er worden allerlei andere activiteiten gehouden. Denk aan een sjoelwedstrijd, een Kerstdiner of een uitje naar de stad.

Bekijken en meer informatie

Heb je interesse? Klik dan op de link hieronder voor meer informatie en om een afspraak te maken met Binnen de Vesting. De bewoners laten je graag het gebouw De Visser zien. En beantwoorden dan ook al je vragen over de woongroep.

Binnen de Vesting

 

Ook interessant voor jou?