Lees voor
Naar projecten

32 extra sociale huurwoningen in Hoog Dalem

We willen graag dat onze huurders overal in Gorinchem kunnen wonen. In Hoog Dalem zijn nu nog relatief weinig sociale huurwoningen. In november 2023 kochten we daarom 32 appartementen van Heijmans Vastgoed. Met deze koop kunnen we meer sociale huurwoningen in deze wijk toevoegen. Op deze projectenpagina houden we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

De planning

30 november 2023 | We tekenen een overeenkomst voor de koop van de 32 appartementen van Heijmans Vastgoed.

Directeur-bestuurder Marije Buursink ontvangt na ondertekening van het contract een bijenhotel van Stef Jaske, directeur bij Heijmans Vastgoed.

Mei 2024  | De grond wordt opgeleverd.

Juni 2024 | Start met het boren.

September 2024 | Heijmans start met de bouw.

Augustus 2025 | We verwachten dat de woningen klaar zijn.

September 2025 | Als alles goed is gegaan overhandigen we de sleutel aan de nieuwe bewoners.

Onze plannen

3-kamerappartementen

Weusten Liedenbaum Architecten ontwierp een woongebouw met daarin 32 appartementen. Ieder appartement heeft 3 kamers en is 70m2. Daarnaast hebben de appartementen een aparte bergingsruimte van 5m2 op de begane grond.

Duurzaam en aardgasvrij

De bouw van de appartementen start waarschijnlijk in september 2024. Ze voldoen natuurlijk aan de eisen en wensen van deze tijd. Zo zorgt BAM Energy Systems B.V. dat elk appartement zonnepanelen en een warmtepomp krijgt. De warmtepomp verwarmt niet alleen, maar koelt ook. Hierdoor kun je hier ook in de zomer comfortabel wonen.

De woningen liggen straks in een buurt met veel groen en water, met allerlei originele voorzieningen zoals een klauterpark. Een fijne plek om te wonen dus. Niet alleen voor onze toekomstige huurders, maar ook voor de toekomstige bewoners van de verschillende koopwoningen die Heijmans hier samen met projectontwikkelaar AM Wonen gaat bouwen.

Het laatste nieuws

 

Het project in beeld

Meer projecten