Lees voor
Naar projecten

Nieuwbouw 76 woningen Van Zomerenlaan

Bijgewerkt: 11 april 2024

Aan de Van Zomerenlaan en W.F. Emckstraat in de Haarwijk bouwen wij 76 compacte, duurzame huurwoningen voor gezinnen die uit 3 of meer personen bestaan. Op dinsdag 9 april namen de eerste 5 bewoners de sleutels in ontvangst.  

De woningen zijn allemaal voor de zomervakantie klaar
Dura Vermeer Bouw Zuid is de aannemer die de woningen voor ons bouwt. En zij liggen goed op schema! Het blok aan de W.F. Emckstraat is klaar. De eerste bewoners kregen daar afgelopen dinsdag de sleutel in handen. De komende maanden levert de aannemer telkens een aantal woningblokken op. Volgens de huidige planning krijgen de laatste bewoners voor de zomervakantie de sleutels van hun nieuwe woning.

Lees ook ons nieuwsbericht over de eerste sleuteloverdracht.

Blijf op de hoogte via de Dura Vermeer Bouwapp
Woon je in de buurt? Of ben jij een van de bewoners die hier gaat wonen? En wil je op de hoogte blijven van de bouwwerkzaamheden? Download dan de Dura Vermeer Bouwapp. Daarmee kun je het project online volgen. Deze app gaat wel echt over de bouwwerkzaamheden. Deze app geeft geen informatie over de toewijzing van de woningen. Daarover kun je op deze website terecht.

Situatieschets

Op deze situatieschets vind je alle huisnummers
en woningtypen.

Verhuurbrochure

In de verhuurbrochure lees je alle informatie
van de woningen.

 

Anders wonen aan de deeltuin

Samen doen, samen groen, samen gezond! 32 woningen in dit project liggen aan een deeltuin. Bekijk de filmpjes en laat je inspireren!

 

Meer interessante berichten