Naar nieuwsberichten

Nieuwbouw Van Zomerenlaan

Het is nu moeilijk voor te stellen. Maar op het lege terrein aan de Van Zomerenlaan en D.F. Pauwstraat in de Haarwijk gaan we bijna 80 duurzame huurwoningen bouwen. We zijn nu nog druk bezig met de voorbereiding. Vorig jaar maakten we een stedenbouwkundig plan. Dat is een tekening die laat zien hoe we dit gebied willen indelen. Dan gaat het niet alleen over de woningen, maar ook over het groen, de wegen, parkeerplaatsen en water. Dit plan vertaalden we daarna naar een concept bestemmingsplan. De gemeente beoordeelt dit plan nu.

In een filmpje vertelde onze projectmanager Ruben Duinker vorig jaar meer over het plan. De tips en suggesties die omwonenden ons gaven, nemen wij mee in het overleg met de gemeente.

Zodra het plan is goedgekeurd, werken we dit verder uit. We gaan dan echt aan de slag met het ontwerpen van de woningen. Dan weten we hoe de woningen eruit komen te zien. Hoe we ze gaan indelen en wat de huurprijs wordt. Dat weten we nu nog niet. Ook weten we nog niet wanneer je kunt reageren op deze woningen. Heb je interesse in een nieuwbouwwoning op deze plek? Zorg er dan in ieder geval voor dat je ingeschreven staat als woningzoekende. Ook nieuwbouwwoningen bieden we via Woongaard aan.

 

Meer interessante berichten