Lees voor
Vragen en antwoorden

Over Poort6

Controleer of de afzender van deze e-mail poort6@usp-onderzoek.nl is. Zo ja: dan kun je de mail openen. Er staat een vragenlijst in. Het onderzoeksbureau USP Marketing Consultancy voert namelijk het hele jaar onderzoek voor ons uit. Dit helpt ons om goede keuzes te maken en onze service te verbeteren.

 

Lees verder

Het bewonersblad Repoorter komt 2 keer per jaar uit. Iedere huurder krijgt deze in de brievenbus. Wil je deze online bekijken? Dan vind je deze bij de folders en downloads op de pagina Ik huur.

Lees verder

Als je per ongeluk meerdere keren achter elkaar het verkeerde wachtwoord invult, dan wordt je account geblokkeerd. Dat doen we vanuit veiligheid. Je kunt bellen naar de afdeling Klant & Service op 0183 66 99 00 om dit herstellen.

Lees verder

Wil je jouw post voortaan digitaal ontvangen? Vul dan het formulier in. Je ontvangt dan voortaan je post via de mail. We willen er ook voor zorgen dat je alle brieven in Mijn Poort6 kunt terugvinden.  Dat kan nu nog niet. Maar we proberen dit zo snel mogelijk te regelen.

Voorkeur digitaal Lees verder

In Gorinchem hebben we verschillende wijkkantoren. Een wijkkantoor is een klein kantoor van Poort6 in de wijk. Een plek waar je makkelijk in contact komt met ons. Als er iemand in het wijkkantoor aanwezig is, hangt de vlag buiten. 

Wil je weten waar onze wijkkantoren zich bevinden? Klik dan hier. 

Lees verder

Wij laten scholieren en studenten graag kennis maken met de corporatiesector. Lijkt je dit leuk? Stuur dan een e-mail naar personeelszaken@poort6.nl. Geef in je mail alvast aan welke opleiding je volgt, wat voor bijbaan, vakantiebaan of (afstudeer)stage je zoekt en om welke periode het gaat. Dan kijken wij of we een plekje voor je vrij hebben.

Lees verder

Waar gewerkt wordt, worden weleens fouten gemaakt. Meestal is dit snel weer opgelost. Maar niet altijd. Ben je niet tevreden over onze service? Of ben je het ergens echt niet mee eens? En komen wij er samen niet uit? Dan kun je naar de Klachtencommissie Wonen Zuid-Holland. Zij kijken onafhankelijk naar je klacht en geven advies. Ze kijken of je probleem is ontstaan door schuld van Poort6, of wij verantwoordelijk zijn voor het probleem en of je het probleem samen met ons hebt proberen op te lossen.

Lees verder

Heb je een leuke functie gezien? Stuur dan je motivatie en cv naar ons op. Deze lezen wij goed door. Daarna hoor je van ons of je uitgenodigd wordt voor een eerste gesprek. Heb je geen passende vacature gezien, maar wil je wel bij ons werken? Stuur dan een open sollicitatie. Wanneer je sollicitatie ons aanspreekt en past bij de vacature, nemen we contact met je op om een eerste gesprek in te plannen.

Lees verder

Jazeker! Wij zijn regelmatig op zoek naar tijdelijke of vaste collega’s. Ben #JIJ ook #WIJ? Dan komen we graag met je in contact. Wie weet kun je in de toekomst bij ons aan de slag! Solliciteer hier

Lees verder

Er zijn op dit moment geen coronamaatregelen. Ons kantoor is dan ook gewoon open voor bezoek.

Lees verder

Het kantoor van Poort6 ligt aan de Schelluinsestraat 3 in Gorinchem. Door de coronamaatregelen kun je nu alleen op afspraak langskomen. Om een afspraak te maken, bel je naar (0183) 66 99 00. Wij zijn op werkdagen open tussen 08.30 en 16.30 uur.

Lees verder

Je kunt ons op maandag tot en met vrijdag bellen tussen 08.30 en 16.30 uur op (0183) 66 99 00. Wil je ons mailen met een algemene vraag? Vul dan een contactformulier in.

Lees verder

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag open tussen 08.30 en 16.30 uur. Voor spoedreparaties die niet tot de volgende werkdagen kunnen wachten, kun je de storingsdienst bellen. Je bereikt hen via ons algemene telefoonnummer 0183 66 99 00.

Lees verder

Ben je tevreden over iets? Of heb je een goed idee? Dan vinden we het erg leuk als je dit aan ons doorgeeft. Wij horen dit graag!

Lees verder

#Wij geven thuis. Daar werken we iedere dag hard aan. Zodat je prettig kunt wonen en netjes en snel door ons geholpen wordt. Ben je niet tevreden over onze service? Of ben je het ergens echt niet mee eens? Dan is het fijn als je eerst belt met een van onze medewerkers. We proberen er dan altijd samen uit te komen. Lukt dit niet? Geef je klacht dan door met dit formulier. Dit formulier is niet bedoeld voor het doorgeven van een reparatie.

Lees verder