Vragen en antwoorden

Over Poort6

Heb je een leuke functie gezien? Stuur dan je motivatie en cv naar ons op. Deze lezen wij goed door. Daarna hoor je van ons of je uitgenodigd wordt voor een eerste gesprek. Heb je geen passende vacature gezien, maar wil je wel bij ons werken? Stuur dan een open sollicitatie. Wanneer je sollicitatie ons aanspreekt en past bij de vacature, nemen we contact met je op om een eerste gesprek in te plannen.

Lees verder

Jazeker! Wij zijn regelmatig op zoek naar tijdelijke of vaste collega’s. Ben #JIJ ook #WIJ? Dan komen we graag met je in contact. Wie weet kun je in de toekomst bij ons aan de slag! Solliciteer hier

De gezondheid van jou en onze medewerkers is erg belangrijk. Daarom houden we ons aan de richtlijnen van de overheid. We werken zoveel mogelijk thuis. En het bezoek op kantoor kan alleen op afspraak. Onze wijkkantoren zijn nog gesloten en de recreatieruimtes zijn beperkt open. Reparaties voeren we uit. Maar we checken wel of je klachten hebt en houden 1,5 meter afstand.

Het kantoor van Poort6 ligt aan de Schelluinsestraat 3 in Gorinchem. Door de coronamaatregelen kun je nu alleen op afspraak langskomen. Om een afspraak te maken, bel je naar (0183) 66 99 00. Wij zijn op werkdagen open tussen 08.30 en 16.30 uur.

Je kunt ons op maandag tot en met vrijdag bellen tussen 08.30 en 16.30 uur op (0183) 66 99 00. Wil je ons mailen met een algemene vraag? Vul dan een contactformulier in.

Lees verder

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag open tussen 08.30 en 16.30 uur. Ons kantoor kun je nu alleen bezoeken als je een afspraak hebt. Dat komt door de coronamaatregelen.

Ben je tevreden over iets? Of heb je een goed idee? Dan vinden we het erg leuk als je dit aan ons doorgeeft. Wij horen dit graag!

Lees verder

#Wij geven thuis. Daar werken we iedere dag hard aan. Zodat je prettig kunt wonen en netjes en snel door ons geholpen wordt. Ben je niet tevreden over onze service? Of ben je het ergens echt niet mee eens? Dan is het fijn als je eerst belt met een van onze medewerkers. We proberen er dan altijd samen uit te komen. Lukt dit niet? Geef je klacht dan door met dit formulier. Dit formulier is niet bedoeld voor het doorgeven van een reparatie.

Lees verder