Lees voor
Over Poort6

Hoe gaat de sollicitatieprocedure bij Poort6 in zijn werk?

1. Je solliciteert
Heb je een leuke functie gezien? Stuur dan je motivatie en cv naar ons op. Deze lezen wij goed door. Daarna hoor je van ons of je uitgenodigd wordt voor een eerste gesprek. Heb je geen passende vacature gezien, maar wil je wel bij ons werken? Stuur dan een open sollicitatie.

2. Het eerste contact
Wanneer je sollicitatie ons aanspreekt en past bij de vacature, nemen we contact met je op om een eerste gesprek in te plannen.

3. Eerste gesprek
Het eerste gesprek is vooral bedoeld om kennis met elkaar te maken. Zo komen wij meer te weten over jou en of je past bij onze organisatie. En jij komt meer te weten over onze organisatie en of de functie past bij wat jij zoekt. Meestal heb je dit gesprek met de hrm-adviseur en iemand van de afdeling.

4. Tweede gesprek
Vaak plannen we een tweede gesprek in. Bij dit gesprek sluiten meestal meerdere collega’s en/of de leidinggevende aan waarmee je veel samen gaat werken. Zo kunnen ook zij je leren kennen.

5. Aanbod en contract
Zijn de gesprekken voor beide kanten goed verlopen? Dan doen we je graag een aanbod met een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Nadat je het contract hebt getekend, heten we je van harte welkom als nieuwe collega en ga je bij ons aan de slag.