Op maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag) is ons kantoor gesloten. Alleen voor reparaties die echt niet kunnen wachten kun je ons op die dag wel bellen. Je wordt dan doorverbonden met de nooddienst.
Lees voor
Fijn en veilig wonen

Ik wil graag elektrisch koken in plaats van op gas. Kan dat?

We moeten zoveel mogelijk af van het gebruik van gas. Daarmee kunnen we iets doen aan de uitstoot van CO2. Ook Poort6 is hiermee bezig. Daarom leggen wij standaard een kookgroep aan in de meterkast als een woning leegkomt. Hierdoor hebben nieuwe bewoners de mogelijkheid om elektrisch te koken.

Heb je geen verhuisplannen, maar wil je ook graag elektrisch koken? Dan kan dat ook. Voor het aanleggen van een kookgroep in de meterkast hoef je niets te betalen. We brengen deze kookgroep aan door een leiding onder de vloer te trekken of door een opbouwleiding over de muur te monteren. Met deze kookgroep kun je elektrisch, keramisch of inductie koken. Je kookplaat moet dan wel een zogenaamde perilex stekker hebben. Het stopcontact voor deze stekker komt in de plint onder het keukenblok.

Let op! Wil je ook andere elektrische apparaten in de keuken aansluiten? Zoals een elektrisch fornuis (een kookplaat met een ingebouwde oven) of een vaatwasser? Dan kan dit niet op deze kookgroep. Daarvoor is de aansluiting in de keuken niet geschikt. Je hebt dan een extra groep in de meterkast nodig. Deze groep kun je aanvragen bij Constructif en betaal je zelf.

 

Gasloos koken

Vul dit formulier in om een kookgroep in de meterkast aan te vragen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer interessante nieuwsberichten