Lees voor
Fijn en veilig wonen

Ik wil iets organiseren voor mijn buurt. Waar moet ik zijn?

Een fijne buurt om in te wonen is net zo belangrijk als je huis. Daarom ondersteunen wij allerlei wijk- en buurtprojecten. Dit kunnen zowel grote als kleine projecten zijn. Als het maar iets toevoegt aan een prettige woonomgeving. Daarbij werken we graag samen met bewoners en andere partijen. Een voorbeeld hiervan is de jaarlijkse burendag. Een mooi initiatief dat bewoners makkelijker met elkaar in gesprek brengt. Heb jij een leuk idee voor je wijk of buurt? En vind je het leuk om dit samen met een aantal buurtgenoten uit te werken? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook de gemeente ondersteunt ideeën om jouw straat of wijk gezelliger, veiliger of mooier te maken. Bijvoorbeeld door je straat op te fleuren met bloembakken, de aanleg van een speeltuin of het organiseren van een spelmiddag. Dit doen zij onder de naam “Bliek in actie”. We trekken daarom vaak samen met de gemeente op.

Wil je hier wat meer over weten? Of meer over jouw idee vertellen? Bel dan naar een van onze medewerkers van de afdeling Stad & Buurt. Dat zijn Marcel Kaufmann, Ilja van der Pol of Toon Mik. Je kunt uiteraard ook terecht bij de wijkbeheerder.

Stuur je liever een mail? Dan kan dat naar wijkbeheer@poort6.nl.