Nu te koop

Poort6 biedt regelmatig woningen te koop aan. Heeft u belangstelling voor een koopwoning? Dan staat bij de woning aangegeven hoe u uw interesse kenbaar kunt maken. Wij werken bij de verkoop regelmatig samen met Woonaccent. Het kan dus voorkomen dat zij als contactpersoon staan genoemd bij de woning waar u belangstelling voor heeft.

Om te kunnen reageren op een koopwoning hoeft u niet ingeschreven te staan als woningzoekende. Iedereen kan reageren.

 

Gravin van Megenstraat 15

Gravin van Megenstraat 15

Dit woonhuis uit 1953 is gelegen in een rustige woonomgeving met diverse voorzieningen in de nabije omgeving. Het geheel is door de jaren heen op tal van punten vernieuwd. Zo is er onder andere een lichte woonkamer en gesloten keuken op de begane grond. Op de verdieping is een keurige badkamer en zijn er drie slaapkamers. Ook is er een multifunctionele zolderruimte die via een vlizoluik te bereiken is. De zonnige tuin heeft een stenen berging en een ideale ligging op het westen. De woonoppervlakte bedraagt circa 78 m².

Deze woning wordt verkocht via Koster Makelaardij.

Woningtype: Tussenwoning
Aantal slaapkamers: 3

Prijs: € 153.500,- k.k.
Bekijk woning
Johan van Egmondstraat 4

Johan van Egmondstraat 4

Deze hoekwoning heeft een lichte woonkamer en een aparte keuken. Er zijn 3 slaapkamers, een comfortabele badkamer en een ruime zolderverdieping met volop bergruimte. Je hebt een voor-, zij- én een achtertuin. De riante achtertuin ligt op het zuidoosten.
 
Deze woning is gelegen in de Haarwijk die de afgelopen jaren door renovatie sterk is verbeterd. Het wijkbeeld is echter behouden gebleven, een unieke combinatie!

Deze woning wordt verkocht via Woonaccent Makelaars.

Woningtype: Hoekwoning
Aantal slaapkamers: 3

Prijs: € 164.000,- k.k.
Bekijk woning
pagina 1 van 1