Nieuwbouw

Nieuwbouw Irenelaan Dalem

Nieuwbouw Irenelaan Dalem

Aan de Irenelaan in Dalem bouwt Poort6 zes nieuwe woningen. Met het oog op een duurzame toekomst krijgen deze woningen geen gasaansluiting. Daarmee is dit ons eerste gasloze nieuwbouwproject.

Voor dit nieuwbouwproject werken we samen met BM Wonen BV uit Hardinxveld-Giessendam. Gezamenlijk realiseren we zes eengezinswoningen met drie slaapkamers en een riante tuin. Ideaal voor mensen die houden van tuinieren of een moestuin aan willen leggen. Of gewoon graag buiten zijn in een groene omgeving. Ook de woningen zelf worden milieuvriendelijk. Iedere woning krijgt een warmtepomp en op de begane grond vloerverwarming. Daarnaast gaan we de woningen goed isoleren. En op het dak van iedere woning komen negen zonnepanelen.

Bouw gestart
Woensdag 19 juni is de bouw van het nieuwbouwproject daadwerkelijk gestart. Op deze dag gingen de eerste heipalen de grond in (bekijk filmpje). Op dinsdag 3 september legden de toekomstige huurders van deze woning symbolisch de eerste steen (bekijk filmpje). Als alles volgens planning loopt, worden de woningen eind 2019 opgeleverd en ontvangen de toekomstige huurders de sleutels. Meer informatie en plattegronden vindt u in onze brochures onderaan deze pagina. Alle woningen zijn al verhuurd, u kunt hierop niet meer reageren.

Vragen
Heeft u vragen over de nieuwbouwwoningen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan via nieuwbouw@poort6.nl of door op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur te bellen naar 0183 66 99 00.

Woningtype: Eengezinswoningen
Bouwjaar: 2019
Bekijk project

Nieuwbouw Van Zomerenlaan / D.F. Pauwstraat

Op de locatie van de Van Zomerenlaan en D.F. Pauwstraat staan 89 woningen te wachten op sloop. De sloopaannemer staat in de startblokken, maar om echt te kunnen starten is er vanwege de aanwezigheid van beschermde dieren toestemming (een ontheffing) nodig vanuit de Wet Natuurbeheer. Poort6 heeft van de provincie Zuid-Holland-Zuid nog geen goedkeuring ontvangen op deze ontheffing.

Zodra de vergunning binnen is, gaan we direct aan de slag. We zijn in gesprek met de omgevingsdienst die deze vergunningen namens de provincie Zuid-Holland-Zuid afgeeft, maar zij hebben helaas te maken met een grote achterstand. De gebruikelijke doorlooptijd van 20 weken is daardoor al ruim overschreden.

Het voorstel voor de nieuwbouw op deze locatie werken we ondertussen verder uit. Het uitgangspunt is om hier 90 tot 100 eengezinswoningen te bouwen. Bij de verdere uitwerking houden we zoveel mogelijk rekening met de actuele ontwikkelingen rondom duurzaamheid. 

Op dit moment hebben wij nog geen informatie over huurprijzen en grootte van de nieuw te bouwen woningen. Zodra hier meer over bekend is, voegen wij deze informatie hier toe. 

 

Woningtype: eengezinswoningen
Bouwjaar: 2020
Bekijk project
pagina 1 van 1