Nieuwbouw

Nieuwbouw Irenelaan Dalem

Nieuwbouw Irenelaan Dalem

In Dalem is Poort6 een nieuwbouwproject aan het voorbereiden. Aan de Irenelaan in Dalem gaan we 6 woningen slopen. Daarvoor in de plaats komen 6 nieuwe gasloze eengezinswoningen met 3 slaapkamers.

Duurzaam
Met het oog op een duurzame toekomst worden de woningen aan de Irenelaan gasloos gebouwd. Dit betekent dat deze woningen geen gasaansluiting krijgen. In plaats daarvan komt in iedere woning een warmtepomp en leggen we op de begane grond vloerverwarming aan. Daarnaast brengen we zonnepanelen aan op de woningen. Bekijk hier de situatie en een impressie van de voorgevel.

Wat is de planning?
Voor dit project werkt Poort6 samen met BM Wonen BV uit Hardinxveld-Giessendam. Met hen zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor de sloop en nieuwbouw. De gemeente Gorinchem heeft de sloopvergunning inmiddels afgegeven. Daarnaast loopt momenteel de procedure rondom de omgevingsvergunning.

Op het terrein heeft BM Wonen BV het groen zoveel als mogelijk verwijderd of gesnoeid. In maart 2019 vindt een flora & fauna onderzoek plaats. De verdere planning is afhankelijk van de uitkomsten van dit onderzoek.

Wanneer kan ik reageren?
Reageren op een van de 6 woningen is nog niet mogelijk. Zodra we hier meer informatie over hebben, vindt u dat op onze website. Zorg dat u alvast ingeschreven bent als woningzoekende bij Woongaard.

Woningtype: Eengezinswoningen
Bouwjaar: 2019
Bekijk project
Nieuwbouw Van Zomerenlaan / D.F. Pauwstraat

Nieuwbouw Van Zomerenlaan / D.F. Pauwstraat

De 89 woningen aan de D.F. Pauwstraat en Van Zomerenlaan worden gesloopt en vervangen door betaalbare, energiezuinige woningen. Poort6 is op dit moment nog druk bezig met de planontwikkeling en de voorbereiding van de sloop. De sloopwerkzaamheden zijn uitgevoerd door Oranje BV. Uit oogpunt van veiligheid hebben zij de afgelopen maanden ervoor gezorgd dat de woningen asbest vrij zijn.  Hoe de verdere planning eruit ziet, dat hangt ook af van het lopende flora- en fauna onderzoek. De resultaten daarvan zijn nog niet bekend. 

Op dit moment hebben wij nog geen informatie over de nieuwbouw op deze locatie. Dit betekent dat we nog geen informatie hebben over bijvoorbeeld de huurprijs of de grootte van de woningen. Zodra hier meer over bekend is, voegen wij deze informatie hier toe. 


 

Woningtype: eengezinswoningen
Bouwjaar: 2019
Bekijk project
pagina 1 van 1