Lees voor
Huis en contract

Hoe kan ik mijn huurcontract opzeggen?

Ga je verhuizen naar een andere woning? Dan moet je officieel de huur opzeggen. Dat kan op elke dag van de maand. Als je het maar minimaal een maand van tevoren doet. En de laatste dag van het huurcontract moet wel een werkdag zijn. Hoe eerder je opzegt, hoe beter. Zowel voor jou, als voor ons. Voor jou omdat je misschien spullen hebt, die je voor de nieuwe huurder wilt achterlaten. Bijvoorbeeld gordijnen, of een laminaatvloer.  Hoe eerder je opzegt, hoe sneller wij op zoek kunnen gaan naar een nieuwe huurder.  Als je eerder opzegt, krijg je van ons ook een beloning.

  • Bij 4 maanden van tevoren de huur opzeggen, krijg je € 100,-
  • Bij 3 maanden van tevoren de huur opzeggen, krijg je € 75,-
  • Bij 2 maanden van tevoren, krijg je € 50,-

Dit bedrag trekken wij af van de laatste rekening die je van ons krijgt. We noemen dit ook wel de eindafrekening. Deze vergoeding geldt niet voor bewoners die vanwege de sloop van hun woning moeten verhuizen.

Je kunt de huur opzeggen via de telefoon. Hiervoor kun je op maandag tot en met vrijdag bellen naar (0183) 66 99 00. Je kunt ook een formulier downloaden en na het invullen mailen naar klantenservice@poort6.nl.

Opzeggen woning Opzeggen sloopwoning

 

Wil je de huur opzeggen van een garage, berging, parkeerplaats of scootmobielplaats? Gebruik dan het formulier hieronder.

Opzeggen overig