Lees voor
Reparatie en onderhoud

Wanneer krijg ik een nieuwe keuken, badkamer of toilet?

In het verleden vervingen we keukens na 24 jaar en badkamers na 36 jaar. Dat vinden we te lang duren. We willen ervoor zorgen dat huurders eerder een nieuwe keuken, badkamer of toilet krijgen. Daarom zijn we begonnen met een inhaalslag. De komende jaren vervangen we dan ook meer keukens en badkamers. We beginnen met keukens van 24 jaar en badkamers van 36 jaar oud. En gaan dan door met keukens van 23 jaar en badkamers van 35 jaar. En zo verder.

Ben je benieuwd of we de komende 3 jaar jouw keuken, badkamer of toilet gaan vervangen? Dan kun je dat in het overzicht van gepland onderhoud makkelijk zoeken op postcode en huisnummer. Komt je postcode en huisnummer niet voor? Dan krijg je de melding “er is nog geen onderhoud gepland voor jouw woning”. Wij kunnen namelijk op dit moment nog geen planning geven voor latere jaren. Let op: het kan gebeuren dat niet bij alle genoemde adressen in het overzicht de keuken, badkamer of het toilet wordt vervangen. Bijvoorbeeld omdat deze een aantal jaar geleden al een keer is vernieuwd.

Natuurlijk voeren we als het nodig is wel reparaties uit. Is er iets mis met jouw keuken, badkamer of toilet? Bel dan met onze servicelijn.

 

Bekijk het gepland onderhoud