Stages

Wij bieden scholieren en studenten graag de mogelijkheid kennis te maken met de corporatiesector. Ieder jaar ontvangen we daarom meerdere stagiairs (MBO/HBO/WO). Poort6 is ook gecertificeerd als erkend leerbedrijf.

Heb je interesse om bij ons jouw stage te komen vervullen? Stuur dan een e-mail naar vacature@poort6.nl onder vermelding van stageverzoek. Vermeld in je mail in ieder geval welke opleiding je volgt, wat voor stage je zoekt en om welke periode het gaat.

Op dit moment zijn wij concreet op zoek naar een HBO Business IT student!

Wij zoeken een enthousiaste student HBO Business IT die het leuk vindt om bij ons aan de slag te gaan met een (afstudeer)stage. Tijdens de stage ga je je bezighouden met het opzetten van een geautomatiseerde en gebruiksvriendelijke Configuratie Management Database en een Licentie Management Systeem. Deze CMBD moet Poort6 een goed beeld geven waar configuratie items zijn en welke status zij hebben. Daarnaast vragen we je ook om een advies te schrijven over wat we zouden moeten registreren en waarom. En niet in de minste plaats vragen we je het beleid rondom het beheer van de hard- en software op te stellen. 

Kortom, is een uitdagende stage opdracht, die je zelf naar eigen inzicht verder kunt vormen, iets voor jou? Neem dan contact met ons op. De volledige vacaturetekst kun je hier lezen.