Ik huur

Op deze pagina vindt u allerlei informatie die van belang is als u een woning bij ons huurt. U kunt zoeken in de rubrieken, maar ook gebruikmaken van de zoekfunctie bovenaan iedere pagina. 

Een aantal persoonlijke gegevens kunt u zelf online bekijken, aanpassen of doorgeven. Log  hiervoor in bij MijnPoort6. Heeft u nog niet eerder ingelogd, dan moet u zich eerst eenmalig registreren. U kunt in MijnPoort6 bijvoorbeeld zien of u alle huurbetalingen heeft gedaan of een reparatieverzoek indienen. Ook kunt u medehuurderschap of een serviceabonnement aanvragen. 

Handig!
Download ook de handige WocoAPP voor het stellen van een vraag of het doorgeven van een reparatie. Deze app is beschikbaar voor Android (vanaf versie 5.0) en voor iOS (vanaf versie 10.3). U kunt de WocoAPP gratis downloaden in de Google Play Store of App Store. Registreer u op uw adres en de app is klaar voor gebruik. De WocoAPP herkent u aan het volgende icoon:

 

HP6

Poort6 heeft regelmatig overleg met HP6 (Huurdersvereniging Poort6). Tijdens deze overleggen komen allerlei onderwerpen aan de orde zoals de huurverhoging, onderhoud en renovatie, dienstverlening, lokale en landelijke ontwikkelingen en nog veel meer. Ga naar www.hp6.nu voor meer informatie.

Lees meer